Målare Bromma

Behöver du en målare i Bromma? Förverkliga din dröm med oss.

På Vafo Måleri arbetar några av regionens främsta måleriproffs. Vi har flera decenniers erfarenhet med oss i bagaget och för varje år som går väljer allt fler – både privatpersoner och organisationer av olika storlek och slag – att anlita våra målare Bromma.

Vill du göra detsamma?
Begär offert på ditt måleriprojekt redan idag!

Fokus på kvalitet och service i minsta detalj

Att anlita Vafo Måleri är tryggt och enkelt. Som kund hos oss kan du lita på att jobbet blir utfört i tid, till rätt pris och med hög kvalitet. Målet i alla projekt är att åstadkomma ett stilrent och funktionellt resultat som håller i längden.

Målare i Bromma med lång erfarenhet

Våra målare i Bromma har lång erfarenhet och god kompetens.Beroende på vilken säsong det är varierar våra uppdrag. För utomhus projekt målar vi fönster, tak,fasad. När det blir allt för kallt för att måla utvändigt fokuserar vi bara på invändigt måleri.Vi tror att ett företag byggs av människor, av de anställda. Därför lägger vi stor vikt på vår personal, vi vill helt enkelt att vår personal ska må bra, för det leder till att dem utför jobbet med engagemang och entusiasm.Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert, vi ser fram emot att höra från dig.

Utnyttja rot-avdraget när du målar om renoverar din bostad

ROT-avdraget kan du utnyttja som privatperson och innebär att du får en skattereduktion på upp till 30 procent av arbetskostnaden. Avdraget görs direkt, vilket innebär att beloppet blir reducerat direkt på fakturan. Vi hjälper dig under hela vägen, enkelt och tryggt.Vill du läsa mer om ROT-avdrag kan du gå in på Skatteverkets hemsida. Det enda som krävs är i princip att du har en skattad inkomst och inte utnyttjat hela avdraget tidigare under året. Oavsett vad du behöver hjälp med är du välkommen att höra av dig till oss.

kONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT

Samarbetspartners